ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

"Τραβά" τα βλέμματα ο αδερφός του Πουλίδο

"Τραβά" τα βλέμματα ο αδερφός του Πουλίδο

Πέρα από τον Άλαν με το Λεβαδειακό προπονείται και ο αδερφός του, Αρμάντο Πουλίδο, ο οποίος περιμένει να αδειάσει θέση ξένου στους Βοιωτούς, για να αγωνιστεί. (VIDEO)

Σε ρυθμούς Πουλίδο κινούνται άπαντες στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αλλά δεν είναι μόνο για τον Άλαν που πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρηση με τον Πλατανιά, αλλά και για τον αδερφό του Αρμάντο που προπονείται κανονικά με το Λεβαδειακό και περιμένει καρτερικά να αδειάσει θέση ξένου για να αγωνιστεί.

Στο άρθρο που δημοσιεύει η MedioTempo εστιάζει στο πρόβλημα επικοινωνίας των αδερφών Πουλίδο στις προπονήσεις του Λεβαδειακού καθώς γνωρίζουν αγγλικά και ιταλικά, αλλά η επικοινωνία τους στα ελληνικά είναι δύσκολη και ακατόρθωτη χωρίς την παρουσία μεταφραστή.

"Έχουν επικεντρωθεί στο θέμα του αδερφού μου κι όταν ήθελαν εμένα, ήταν ήδη αργά και είχαν καλυφθεί οι θέσεις ξένου. Αυτό έκανε πιο δύσκολη την κατάσταση, αλλά μου άνοιξαν τις πόρτες για να συνεχίσω να προπονούμαι.", δήλωσε ο Αρμάντο Πουλίδο που προπονείται σκληρά για μία θέση στην ομάδα.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ