ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τίγκρες: "Μπορεί να παίξει ο Πουλίδο στο Λεβαδειακό"

Τίγκρες: "Μπορεί να παίξει ο Πουλίδο στο Λεβαδειακό"
Πουλίδο INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες,παραδέχτηκε ότι η FIFA μπορεί να εκδώσει προσωρινή άδεια στον Άλαν Πουλίδο, αλλά δεν παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση του Μεξικανού.

Διαφορετικές νομικές οδούς προκειμένου να εμποδίσει τον Άλαν Πουλίδο να αγωνιστεί στο Λεβαδειακό θα ψάξει η Τίγκρες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, που όμως παραδέχτηκε ότι ο Μεξικανός επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα της Βοιωτίας - όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr- λαμβάνοντας προσωρινή άδεια από τη FIFA.

"Η FIFA μπορεί να δώσει μία προσωρινή άδεια, είναι ένας οργανισμός όπου καταφεύγει πολύς κόσμος. Εμείς προφανώς έχουμε τη στήριξη της μεξικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, του προέδρου της μεξικανικής λίγκας Χουστίνο Κομπεάν. Τον Ιανουάριο, επίσης, μίλησα με τον νομοθετικό σώμα της FIFA, εάν αυτοί του δώσουν την άδεια, εμείς έχουμε άλλες νομικές οδούς για να μπορέσουμε να επανακτήσουμε το δικαίωμα που έχουμε για ένα συμβόλαιο νόμιμα υπογεγραμμένο που είναι σε ισχύ, έτσι έχουν τα πράγματα.", δήλωσε ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ