ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Πουλίδο μπορεί να παίξει στον Λεβαδειακό!

Ο Πουλίδο μπορεί να παίξει στον Λεβαδειακό!
Πουλίδο INTIME SPORTS

Το CAS προ ημερών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του Άλαν Πουλίδο και δικαίωσε την Τίγκρες στη... μάχη για την ελευθερία του Μεξικανού. Ποια η επόμενη κίνησή του και τι εξελίξεις θα σημειωθούν στη υπόθεση.

Ο Άλαν Πουλίδο είχε απευθυνθεί εις διπλούν στο CAS. Αφού είδε ότι δεν δικαιώθηκε στην πατρίδα του στη... μονομαχία με την Τίγκρες, έκανε έφεση στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, η εκδίκαση της οποίας ασφαλώς θα καθυστερήσει. Για αυτό έκανε παράλληλα αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητούσε να του δοθεί η άδεια να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό. Η αίτηση αυτή, ως γνωστόν, απορρίφθηκε προ ημερών, μια και το CAS έκρινε ότι είναι αναρμόδιο για κάτι τέτοιο.

Επόμενη κίνηση του Πουλίδο είναι να απευθυνθεί στη FIFA (σ. δεν έχει διασταυρωθεί το αν έχει ήδη καταφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, λύση που πάντως είναι μονόδρομος). Ο 23χρονος επιθετικός θα επιδιώξει να παίξει στην ομάδα της Βοιωτίας μέσω δικαστικής προσωρινής εγγραφής, που κατά τα φαινόμενα θα δοθεί από το αρμόδιο δικαιοδοτικό τμήμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Μέσα σε 10-15 μέρες, δηλαδή, είναι πολύ πιθανό να είναι σε θέση ο Πουλίδο να αγωνιστεί κανονικά στον Λεβαδειακό μέσω FIFA.

Με τον συγκεκριμένο τρόπο και άλλοι αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να παίξουν στις ομάδες τους, παρότι βρέθηκαν σε δικαστική διαμάχη με τις προηγούμενες. Ο Βαγγέλης Μάντζιος, για παράδειγμα, έτσι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο. Η Μπακού αρνούνταν να τον αφήσει ελεύθερο και ο Έλληνας στράικερ (είχε κάνει προηγουμένως προσφυγή) έπαιξε στους Περιστεριώτες μέσω... FIFA.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι καλά με τον Λεβαδειακό. Γιατί αν κυλήσουν έτσι τα δεδομένα και ο Πουλίδο φορέσει τη φανέλα του Λεβαδειακού και συνάμα η έφεσή του, στο μέλλον, στο CAS, δεν τον δικαιώσει, τότε δεν αποκλείεται οι ''πράσινοι'' να κληθούν να πληρώσουν αποζημίωση.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ