ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το CAS είπε "όχι" σε Πουλίδο

Το CAS είπε "όχι" σε Πουλίδο

Με απόφασή του, το CAS δικαίωσε την Τίγκρες, απορρίπτοντας την έφεση που είχε καταθέσει στις 18 Δεκεμβρίου ο νυν Μεξικανός επιθετικός του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την Τίγκρες, απορρίπτοντας την έφεση του διεθνή Μεξικανού φορ του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, την οποία είχε καταθέσει στις 18 Δεκεμβρίου.. Η μεξικάνικη ομάδα, πριν λίγες ημέρες είχε γνωστοποιήσει πως η έφεση του ποδοσφαιριστή δεν θα γινόταν αποδεκτή και σήμερα (3/2) ήρθε το... τυπικό κομμάτι με την γνωστοποίηση της απόφασης.

Σε μια πολυσέλιδη έκθεση, αναφέρονται αναλυτικά οι λόγοι που οδήγησαν στην άρνηση της έφεσης του Πουλίδο και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του παίκτη, καθώς εδώ και πολλούς μήνες υπάρχει κόντρα με την Τίγκρες για το αν και κατά πόσο έχει συμβόλαιο μαζί της ή όχι.

Όπως και να 'χει, το σίριαλ συνεχίζεται, η σημερινή ήταν μια καλή μέρα για τον σύλλογο και αναμένεται η αντίδραση του διεθνούς στράικερ, ο οποίος βρίσκεται στη Λιβαδειά και προπονείται με την ομάδα της Βοιωτίας, στην οποία και έχει ενταχθεί για 1,5 χρόνο.

Με τα τωρινά δεδομένα, ανήκει στην Τίγκρες, η οποία τον καλεί να επιστρέψει στην χώρα. Το μπέρδεμα παραμένει μεγάλο και το κουβάρι αντί να ξετυλίγεται, μπλέκεται περισσότερο.

Δείτε την απόφαση του CAS για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ