ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τίγκρες: "Απορρίφθηκε επίσημα το αίτημα του Πουλίδο"

Τίγκρες: "Απορρίφθηκε επίσημα το αίτημα του Πουλίδο"
Πουλίδο WWW.IMAGO7.ORG

Με ανακοίνωσή της, η Τίγκρες γνωστοποιεί πως ενημερώθηκε επίσημα από το CAS ότι απορρίφθηκε η αίτηση του Άλαν Πουλίδο, που ανακοινώθηκε από το Λεβαδειακό.

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του Άλαν Πουλίδο, αυτή τη φορά από τη μεριά της Τίγκρες, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι έχει ενημερωθεί επίσημα από το CAS, ότι αυτό έχει απορρίψει τα προσωρινά μέτρα που αιτήθηκε ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός που ανακοινώθηκε από το Λεβαδειακό.

Μπορείτε να θυμηθείτε και τη θέση του Λεβαδειακού, έτσι όπως την εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης μέσα από το Sport24.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τίγκρες:

"Η Τίγκρες ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι ενημερώθηκε επίσημα το CAS σχετικά με προσωρινά μέτρα που αιτήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας, Άλαν Πουλίδο Ισαγκίρε.

Το CAS αποφάσισε να απορρίψει αυτά τα προσωρινά μέτρα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι "Δεν υπάρχει κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης του ποδοσφαιριστή, γιατί αυτή η ζημιά σε περίπτωση που υπήρχε, προκλήθηκε από τον ίδιο τον Ποδοσφαιριστή, που αποφάσισε να μην ενσωματωθεί στην Τίγκρες". Η Τίγκρες επαναλαμβάνει τη θέση της σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που είναι εγγεγραμμένος στην μεξικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και μοιράζεται με το φίλαθλο κοινό αυτή την πληροφορία θεωρώντας ότι και τα προσωρινά μέτρα που αιτήθηκε ο ποδοσφαιριστής κοινοποιήθηκαν δημόσια"

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ