ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία ο Λεβαδειακός

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία ο Λεβαδειακός

Από τις 12 έως τις 26 Ιουλίου στο Καρπενήσι θα "χτίσει" τον Λεβαδειακό της επόμενης περιόδου ο Ράτκο Ντόστανιτς. Τρία φιλικά θα δώσουν οι Βοιωτοί.

Ένα-ένα κλείνουν τα θέματα στον Λεβαδειακό μετά την πρόσληψη του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο των Βοιωτών. Όπως έγινε γνωστό η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από τις 12 έως τις 26 Ιουλίου με τους πράσινους να δίνουν και τρία φιλικά.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στις 12 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 26 του ίδιου μήνα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί θα διεξαχθούν και τρεις φιλικές αναμετρήσεις, ενώ η αποστολή θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Montana»"
.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό ο Λεβαδειακός ολοκληρώθηκε η διαμάχη που είχε με τον Απόλλων Σμύρνης με το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ να απορρίπτει την αίτηση του Απόλλωνα:

"Τέλος και τυπικά έλαβε η δικαστική διαμάχη που ταλαιπώρησε την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για σχεδόν ένα χρόνο, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. απέρριψε σήμερα την αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατά της α) Super League, β) της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και γ) της υπ’ αριθμ. 69/2015 απόφασης της επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Στη σημερινή συνεδρίαση στο Πάρκο Γουδή την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Μπαλόκας και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Βαγιάκος".

Διετές το συμβόλαιο του Ντόστανιτς

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ράτκο Ντόστανιτς που ανακοινώθηκε στην διάρκεια της Δευτέρας το συμβόλαιο που υπέγραψε ο έμπειρος τεχνικός έχει διετή διάρκεια.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ