ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πριμ στους παίκτες για το "2 στα 2"

Πριμ στους παίκτες για το "2 στα 2"
INTIME SPORTS

Πριμ για τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, μοιράστηκαν οι παίκτες του Λεβαδειακού. Έτοιμος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Μετά από την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού το περασμένο Σάββατο (1-0, Μελισσάς), ο Λεβαδειακός έφυγε με το τρίποντο και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής (1-0, Σουμπίνιο) και το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια να "φουσκώσουν" οι τσέπες των παικτών.

Η διοίκηση της ομάδας της Βοιωτίας έταξε πριμ 50.000 ευρώ για την εκπληκτική συγκομιδή των έξι βαθμών μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών που έφεραν την ομάδα μία ανάσα από τη γραμμή της σωτηρίας (έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι από πάνω της στη βαθμολογία) και φρόντισε να κάνει πράξη την υπόσχεσή της.

Ήδη, οι παίκτες μοιράστηκαν περίπου 25.000 ευρώ ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταβληθούν τα υπόλοιπα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το ηθικό των "πρασίνων".

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαχαίρα (τραυματίας) και Ναπολεόνι (τιμωρημένος), με το ευχάριστο όμως για αυτόν είναι πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεσή του.

Αναλυτικά, την αποστολή:

Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ