ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παράσχος: "Ούτε στην Αγγλία δεν γίνονται αυτά"

Παράσχος: "Ούτε στην Αγγλία δεν γίνονται αυτά"
INTIME SPORTS

Μαρτύριο χαρακτήρισε ο Γιώργος Παράσχος, το γεγονός πως ο Λεβαδειακός παίζει Τετάρτη-Κυριακή, ενώ τόνισε πως η νίκη στην Τρίπολη είναι τεράστια επιτυχία.

Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως στο δεύτερο μέρος τους βοήθησε και η τύχη.

Ο Έλληνας προπονητής, μίλησε επίσης και για το γεγονός πως η ομάδα του παίζει δύο αγώνες την εβδομάδα και τόνισε πως αυτά δεν γίνονται ούτε στην Αγγλία.

"Κάναμε μια τεράστια επιτυχία. Πήραμε τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα και από μια ομάδα που ερχόταν από καλά αποτελέσματα. Παίξαμε σφιχτά και προσπαθήσαμε να αντεπιτεθούμε. Στο δεύτερο μέρος πιεστήκαμε και ήμασταν τυχεροί. Κοιτάμε το δεύτερο παιχνίδι που θα είναι στην έδρα μας", υπογράμμισε αρχικά.

Για τους βαθμούς που χρειάζεται ο Λεβαδειακός για να μείνει στην κατηγορία: "Ο Αστέρας δεν νομίζω ότι κινδυνεύει. Στους 30-31 βαθμούς θα παιχτεί η σωτηρία. Οι ομάδες που έχουν 22 βαθμούς δεν πρέπει να αισθάνονται πλέον καλά".

Για τον Αστέρα: "Έχουμε καλή αμυντική συμπεριφορά. Είναι δύσκολο να μας διασπάσεις. Έλειπε η κίνηση και τα ατού του Αστέρα στην επίθεση".

Για το γεγονός πως παίζουν Κυριακή-Τετάρτη: "Δεν μας κάνει καλό που παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη. Είναι δύσκολο. Είναι μαρτύριο. Μέσα σε 76 μέρες δώσαμε 18 παιχνίδια. Ούτε στην Αγγλία δεν γίνονται αυτά."

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ