ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός όπως... Γιουβέντους!

Λεβαδειακός όπως... Γιουβέντους!
Κομπότης INTIME SPORTS

Ορατός είναι πλέον ο υποβιβασμός για την ομάδα του Λεβαδειακού, αφού ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη κατά του Λεβαδειακού για απόπειρα δωροδοκίας!

Όλοι θυμούνται την πολύκροτη υπόθεση πριν από έξι μήνες, όπου ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Χρήστος Πουρής πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε δωροδοκία προς το πρόσωπο του από τον Λεβαδειακό.

Η ΕΠΑΕ από την πλευρά της κράτησε ουδέτερη στάση όμως πολλοί παράγοντες καταδίκασαν την ενέργεια αυτή, τονίζοντας πως τέτοια φαινόμενα χαλάνε την εικόνα του πρωταθλήματος.

Τα πράγματα ωστόσο μπορεί να άργησαν να ξεκαθαρίσουν, όμως όπως φαίνεται ίσως και να έχουμε μία εξέλιξη που θα σημάνει συναγερμό σε όλα τα... ύποπτα ποδοσφαιρικά κέντρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη κατά του Λεβαδεικού και κατ επέκταση και του Κομπότη για απόπειρα χρηματισμού του τερματοφύλακα των Τρικάλων!

Εάν οι κατηγορίες έχουν βάση, τότε ο Λεβαδειακός κινδυνεύει με υποβιβασμό και χρηματικό πρόστιμο αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι πως η έρευνα που κάνουν εδώ και καιρό οι εισαγγελείς για τα "ύποπτα" παιχνίδια που απέστειλε η UEFA, θα βρουν αφορμή να βγουν στο προσκήνιο και κάποια στόματα ίσως ανοίξουν ακόμα πιο εύκολα...

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ