ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η εμπιστοσύνη του Χριστόπουλου έφερε τα γκολ του Βασιλείου

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ  (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Βασιλείου έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε ματς του Λεβαδειακού βοηθώντας την ομάδα της Βοιωτίας να πάρει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής. Τι έχει αλλάξει και πλέον ο 26χρονος φορ σκοράρει κατά ριπάς.

Είχε να σκοράρει τέσσερα χρόνια αλλά εδώ και ένα μήνα σκοράρει κατά ριπάς βοηθώντας τον Λεβαδειακό να πάρει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του.

Ο λόγος για τον Στέλιο Βασιλείου ο οποίος από τη στιγμή που επέστρεψε στα γκολ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 26 Φεβρουαρίου έχει βρει δίχτυα άλλες τρεις φορές σε τέσσερις αγώνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 26χρονος επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Βέροια όπου έκανε το 2-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αναγκάζοντας μάλιστα τον Γιάννη Χριστόπουλο να του απονείμει τα εύσημα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας.

Τι είναι όμως αυτό που έχει αλλάξει και έχει κάνει τον έμπειρο επιθετικό να πυροβολεί και πάλι τα αντίπαλα δίχτυα; Με τα τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια θυμίζει τον επιθετικό που στην αρχή της καριέρας του θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τι δείχνουν τα στατιστικά του

Παρατηρώντας κάποιος τα στατιστικά του θα δει ότι αυτό που κυρίως έχει αλλάξει είναι η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του που του δείχνει ο Γιάννης Χριστόπουλος από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα της Βοιωτίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα 17 παιχνίδια του Λεβαδειακού με τον Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο είχε παίξει σε 12 εκ των οποίων μόλις στα 4 ως βασικός έχοντας συνολικά 425 λεπτά παρουσίας και κανένα γκολ.

Από τη στιγμή όμως που ανέλαβε την ομάδα της Βοιωτίας ο Γιάννης Χριστόπουλος τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Συγκεκριμένα σε 14 παιχνίδια που έχει δώσει ο Λεβαδειακός ο Βασιλείου έχει παίξει στα 11 εκ των οποίων στα 7 ως βασικός και μετράει 723 λεπτά παρουσίας και τέσσερα γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στα τέσσερα παιχνίδια που έχει σκοράρει με ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα, Ξάνθη και Βέροια η ομάδα του πήρε δυο νίκες και είχε και δυο ισοπαλίες, ενώ στο παιχνίδι που δεν σκόραρε, αυτό με τον Παναιτωλικό η ομάδα της Βοιωτίας έχασε.

Δείτε σχετικό πίνακα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΤΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΡ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΚΟΛ
Βασιλείου με Ντόστανιτς 12 4 425 0
Βασιλείου με Χριστόπουλο 11 7 723 4

Η ψυχολογία και η πλάκα για τον πρώτο σκόρερ

Φυσικά ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν του έχει δείξει εμπιστοσύνη μόνο χρησιμοποιώντας τον αλλά και με την επιλογή του να στηριχθεί σε αυτόν μετά τα όσα συνέβησαν με τον Βαγγέλη Μάντζιο και τη μη απόκτηση επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Άλλωστε με το καλημέρα στον πάγκο του Λεβαδειακού, στο ντεμπούτο του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Βέροια τον χρησιμοποίησε για 35 λεπτά δείχνοντας ότι τον υπολογίζει. Ενώ στη συνέχεια τον είχε βασικό σε αρκετά ματς και μόνο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είχε παίξει ελάχιστα.

Όπως είναι λογικό αυτό έχει ανεβάσει και την ψυχολογία του 26χρονου φορ ο οποίος θέλει να ανταποδώσει με την απόδοση του και τα γκολ του αυτή την εμπιστοσύνη.

Μάλιστα μετά τα τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε ματς στα αποδυτήρια του Λεβαδειακού γίνεται και σχετική πλάκα ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας της Βοιωτίας και το Βασιλείου πως αν ήταν ο Χριστόπουλος από την αρχή της σεζόν στο τιμόνι της ομάδας θα μπορούσε να βγει μέχρι και πρώτος σκόρερ.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ