ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έφτασε το 20 γκολ ο Ηλίας Κώτσιος

Έφτασε το 20 γκολ ο Ηλίας Κώτσιος
Κώτσιος

Ο Ηλίας Κώστας στα 38 του χρόνια κάνει... πλάκα φτάνοντας τα 20 γκολ στην πρώτη κατηγορία. Διαβάστε τι απίστευτο για αμυντικό έχει καταφέρει (VIDEOS).

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου φαίνεται πως άρχισαν να αποδίδουν καρπούς στον Λεβαδειακό, αφού οι Βοιωτοί τις τελευταίες αγωνιστικές μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες.

Την Τετάρτη (18/3), μάλιστα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου κέρδισε με 3-0 την Καλλονή και ξέφυγε τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ηλίας Κώτσιος σκόραρε με κεφαλιά στο 29ο λεπτό, φτάνοντας έτσι τα 20 γκολ στην καριέρα του στην πρώτη κατηγορία!

Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός αν σκεφτούμε το γεγονός πως πρόκειται για αμυντικό, ο οποίος σε ένα μήνα κλείνει τα 38 του χρόνια. Μάλιστα πέρσι ο Κώτσιος ήταν να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όμως πείσθηκε και γύρισε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

Γκολ με όλους

Άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο για τον έμπειρο αμυντικό είναι πως έχει πετύχει γκολ με όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κώτσιος: 292 συμμετοχές στην Α εθνική, 20 γκολ

ΟΦΗ: 116 συμμετοχές, 10 γκολ

Παναθηναϊκός: 42 συμμετοχές, 2 γκολ

ΑΕΛ: 46 συμμετοχές, 1 γκολ

ΠΑΣ Γιάννινα: 51 συμμετοχές, 2 γκολ

Λεβαδειακός: 37 συμμετοχές, 5 γκολ

Πρώτο γκολ: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-2 (χάρισε τη νίκη στο 90ο λεπτό με κεφαλιά)

Πρώτη φορά δυο γκολ: Εθνικός Αστέρας - ΟΦΗ 2-3 (με σουτ και τα δυο

Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει σκοράρει και με τη φανέλα της Καλλονής, αγωνιζόμενος όμως στην Β εθνική.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ