STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0

Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Λεβαδειακός το παιχνίδι με την Καλλονή στη Βοιωτία. Νίκη με 3-0, χάρη σε τέρματα των Μπουσταμάντε, Κώτσιου και Πετρόπουλου (αυτογκόλ) από το ημίχρονο! Τρίποντο... παραμονής για τους ''πράσινους''.

Επιτακτική ήταν για τον Λεβαδειακό η νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή και τα κατάφερε περίφημα! Οι Βοιωτοί... σκόρπισαν με 3-0 την ομάδα της Λέσβου, έχοντας σημειώσει και τα τρία τέρματα στο πρώτο 45λεπτο. Κατά πολύ ανώτεροι οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου, που σκαρφαλώνουν στον βαθμολογικό πίνακα στη ''μάχη για παραμονή''

Οι φιλοξενούμενοι απαλλαγμένοι από το άγχος της σωτηρίας, την οποία έχουν εξασφαλίσει, δεν έπαιξαν με πάθος και μοιραία γνώρισαν την ήττα, μένοντας στους 37 βαθμούς της Superleague. Αξιοσημείωτο ότι και τα τρία γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιές!

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αντώνης Καρατζίκας, Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών)

4ος: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος Τομάς, Μιλιάζες, Πίντερ, Πελέ (78' Μιλοσάβλιεφ), Πουλίδο (85' Κατίδης), Μπουσταμάντε (61' Ζίτο), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Κριπιντίρης, Αντέτζο, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (46' Μαρσέλο), Χουάνμα (55' Ναβάρο), Λεοζίνιο, Μανούσος (79' Αράς), Πετρόπουλος

Γκολ: Μπουσταμάντε (17'), Κώτσιος (29'), Πετρόπουλος (αυτ. 45'+1')

Κάρτες: Καλτσάς (40'), Λεοζίνιο (42'), Κεϊτά (90')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Έκανε του... κεφαλιού του στο παιχνίδι με την Καλλονή ο Λεβαδειακός! Και τα τρία γκολ με κεφαλιά! Ζωτικής σημασίας νίκη για τους Βοιωτούς, που μένουν ''ζωντανοί'' στο κυνήγι της παραμονής στη Superleague. Σε κέφια οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, που άνοιξαν το σκορ στο 17' με κεφαλιά του Μπουσταμάντε, έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Μάντζιου.

Αφού χάθηκε μια καλή φάση για τους ''πράσινους'', με την άστοχη κεφαλιά του Τομάς, ήρθε το 2-0 με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά με τον Ηλία κώτσιο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 40', όταν το σουτ του Λεοζίνιο πέρασε πάνω από το δοκάρι του Σηφάκη. Το τρίτο γκολ για τον Λεβαδειακό σημειώθηκε στο 45'+1'. Πάλι από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, αλλά με κεφαλιά του Πετρόπουλου, που άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, του Χογκ.

Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0
INTIME SPORTS

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι η ΑΕΛΚ θα ανέβαινε για να πιέσει και να μειώσει, τα δεδομένα δεν εξελίχθηκαν έτσι, με τους Βοιωτούς να κρατούν στο... ρελαντί του υπέρ τους 3-0. Στο 50' ο Μανούσος σούταρε αλλά αστόχησε, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Πετρόπουλου. Ο Μάντζιος σπατάλησε δύο ευκαιρίες για το 4-0, η πρώτη με σουτ στο 64' και η δεύτερη με κεφαλιά στο 65'. Ο Πουλίδο θα μπορούσε να σκοράρει και αυτός, αλλά στο 80' το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ η κεφαλιά του στο 84' έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας.

Η φάση του αγώνα

Θα επιλέξουμε εκείνη του πρώτου γκολ, καθώς η προσπάθεια του Βαγγέλης Μάντζιου ήταν έξοχη. Ο Έλληνας στράικερ ''χόρεψε'' την αντίπαλη άμυνα και μοίρασε την ασίστ στον Μπουσταμάντε. Φάνηκε η κλάση του επιθετικού του Λεβαδειακού.

Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ο Ιωαννίδης (Αργολίδας). Πέρασε επί της ουσίας απαρατήρητος, αφού δεν κλήθηκε να πάρει κάποια δύσκολη απόφαση. Μια από τα ίδια και για τους βοηθούς του.

Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0
INTIME SPORTS

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Λουίος Γκονζάλο Μπουσταμάντε. Παρότι αντικαταστάθηκε σρο 61', όσο έπαιξε ήταν ο καλύτερος της ομάδας του. Έβαλε το πρώτο γκολ, ενώ ήταν απειλητικός για την εστία του Μαλτέζου Χογκ. Έπαιρνε μπάλες και επεδίωκε να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΛΚ.

Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0
INTIME SPORTS

Μας άρεσε

Ο Λεβαδειακός γνώρισε εξ αρχής την κρισιμότητα του αγώνα και φρόντισε στο γήπεδο να παίξει μόνο για αυτή! Ο σκοπός επετεύχθη στο ακέραιο και ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι Βοιωτοί ήταν άξιος αναφοράς.

Δεν μας άρεσε

Ο τρόπος που αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ. Δεν έδειξαν πάθος, ίσως και γιατί το άγχος της παραμονής έχει φύγει. Η ομάδα της Λέσβου έγινε... έρμαιο στις ορέξεις των Βοιωτών, που μαζί με το τρίποντο στα χαρτιά με τη Νίκη Βόλου μετρούν 3x3.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ