ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Διπλή ενίσχυση για Λεβαδειακό

Διπλή ενίσχυση για Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός προχώρησε στην απόκτηση των Πέτρου Γιακουμάκη και Κώστα Παππά με τους δυο παίκτες να υπογράφουν πενταετές και τετραετές συμβόλαιο αντίστοιχα.

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Λεβαδειακός ο οποίος απέκτησε τους νεαρούς Γιακουμάκη και Παππά από τον Ατσαλένιο και ΠΑΟ Κρουσώνα αντίστοιχα.

Ο μεν Γιακουμάκης το προηγούμενο διάστημα δοκιμάστηκε και στον ΟΦΗ αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με την ομάδα του Ατσαλένιο και9 έτσι θα αγωνίζεται στον Λεβαδειακό για τα επόμενα πέντε χρόνια ενώ ο Παππάς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι ανακοινώσεις του Λεβαδειακού για την απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών αναφέρουν:

"Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Πέτρος Γιακουμάκης ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο κ. Κομπότη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ διάρκειας πέντε χρόνων.

Ο νεαρός επιθετικός (ημ. γεν. 3/7/1992) αγωνίστηκε πέρυσι στον Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ και σε 26 συμμετοχές πέτυχε 18 γκολ".

Και αυτή για τον Παππά:

"Με τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Κώστας Παππάς. Ο γεννημένος την 30/11/1991 μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ όπου πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές".

Επιστροφή στις προπονήσεις

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Λεβαδειακού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με τους Βοιωτούς να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν και πλέον μπήκαν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ την Δευτέρα θα γίνει φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα, έπειτα από το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και το πρωί ξεκίνησε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Στο στάδιο αυτό ο κ. Παντελίδης θα δουλέψει περισσότερο στον τομέα της τακτικής, ενώ θα διεξαχθούν και κάποια φιλικά.

Το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης περιείχε ασκήσεις βελτίωσης της αερόβιας ικανότητας και παιχνίδια τακτικής.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για αύριο και απογευματινή προπόνηση για την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα το απόγευμα θα διεξαχθεί εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ