ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Κώτσιο στον Λεβαδειακό

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Κώτσιο στον Λεβαδειακό
Ηλίας Κώτσιος INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του στο φιλικό του Λεβαδειακού με τον Ηρακλή Ψαχνών είχε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει δοκιμές, αλλά και να δει τον Ηλία Κώτσιο αγωνιζόμενο είχε το μεσημέρι της Κυριακής (29/12) ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε τον Ηρακλή Ψαχνών σε φιλικό παιχνίδι που έληξε 0-0 και ο Κώτσιος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Βοιωτών.

Ο Καραγεωργίου χρησιμοποίησε και ένα υπό δοκιμή Βραζιλιάνο με το όνομα Αντόνιο, ο οποίος δεν ικανοποίησε.

Από την άλλη πλευρά και ο Θωμάς Γράφας χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του, με τον Μπουμάλ να κάνει και αυτός ανεπίσημο ντεμπούτο με τους Ευβοιώτες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι (46’ Τσιντώτας), Μάγκας, Σανγκινέτι (46’ Μανόλο), Λυκογιάννης (46’ Νικολακάκης), Σκέμπης (46’ Μουλόπουλος), Πετράτσι (46’ Κονέ), Μπούστο (46’ Ροτζέριο), Μάντζιος (46’ Βασιλείου), Γιάντσης (46’ Ορτέγκα), Αντόνιο (46’ Λαμπρόπουλος), Κώτσιος (80’ Πέππας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ(Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος (46’ Πουρής), Μπακομήτρος (60’ Νικολόπουλος), Τζανής (60’ Στουρνάρας), Παλαιολόγος (60’ Γκάβαλης), Μουτουσίδης (46’ Λάμπρου), Γκεμίσης, Τιμότζι (60’ Επιτροπάκης), Πατσατζόγλου (60’ Ντελέκος), Μπουμάλ (46’ Τσούτσης), Κοιλιάρας (60’ Ντούμας), Κρητικός (46’ Πολίτης).

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ