ΛΑΜΙΑ

Με Βουό αλλά χωρίς Ντακόλ, Κρισάντους η Λαμία

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βουό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ τον Βουό που έλειπε από την αναμέτρηση με τον Αστέρα όχι όμως και τους Ντακόλ, Κρισάντους.

Ο Πάτρικ Βουό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ και η παρουσία του ουσιαστικά αποτελεί τη μοναδική διαφορά σε σχέση με αυτή του αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τον Αστέρα.

Εκτός έμειναν οι Ντακόλ και Κρισάντους που ακόμα δεν είναι έτοιμοι, όπως είναι φυσιολογικό, ενώ το θετικό για τον Μπάμπη Τεννέ είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα να είναι η επιστροφή του Βουό, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει του ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή (17/9, 20:30, novasports1).

Ο Ιβοριανός επιθετικός θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας που αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα και απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Κουκόλης, Ομο, Μπουλούλης, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πίτι, Ακόστα, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Βουό, Βασιλαντωνόπουλος και Κουτρομάνος".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ