ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις διεθνείς στην Κέρκυρα

Τρεις διεθνείς στην Κέρκυρα
Γκαζαριάν INTIME SPORTS

Οι Γκαζαριάν, Ντιμιτρόφσκι και Ανδρεόπουλος κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς των χωρών τους για παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων.

Τρεις ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας κλήθηκαν για παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων και θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στις αρχές Ιουνίου. Ο λόγος για τους Γκαζαριάν, Ντιμιτρόφσκι και Ανδρεόπουλο.

Ο πρώτος κλήθηκε για το ματς της Αρμενίας με την Πορτογαλία στις 13/6 ενώ ο Ντιμιτρόφσκι θα αγωνιστεί στο παιχνίδι των Σκοπίων κόντρα στην Σλοβακία στις 14/6. Τέλος ο Έλληνας μέσος συμπεριλήφθηκε από τον Κώστα Τσάνα στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για διεθνές τουρνουά στην Ουκρανία.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα μάλιστα γνωστοποίησε τις τρεις κλήσεις:

"Γνωστοποιείται ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, VLADIMIR DIMITROVSKI, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των Σκοπίων, κ. Ljubinko Drulovic στην εθνική ομάδα των ανδρών της χώρας, ενόψει του αγώνα της με τη Σλοβακία, στις 14 Ιουνίου, για τα προκριματικά του Euro 2016".

"Γνωστοποιείται ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, GEVORG GHAZARYAN κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αρμενίας, Sargis Hovsepyan, ενόψει του αγώνα με την Πορτογαλία, στις 13 Ιουνίου, για τα προκριματικά του Euro 2016".

"Γνωστοποιείται ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, κ. Κώστα Τσάνα στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, ενόψει της συμμετοχής της στο διεθνές φιλικό τουρνουά «Βαλερί Λομπανόφσκι», που θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας της Ουκρανίας, στις αρχές Ιουλίου.

Ειδικότερα, η ελληνική ομάδα, στις 2 Ιουνίου (16.00) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο «V. Bannikov Stadium» και την επομένη (3/6) την Ουκρανία ή τη Μολδαβία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ