ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Γκερέκο, Τρεπεκλή η Κέρκυρα απέναντι στην Αναγέννηση

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς τον Ντιόγκο Ζορντάο θα παραταχθεί σ' ακόμα μία αναμέτρηση η Κέρκυρα, αφού ο 31χρονος αμυντικός παραμένει τραυματίας. Αντίθετα, ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αντώνης Γκερέκος και Δημήτρης Τρεπεκλής βρίσκονται μεταξύ των "εκλεκτών" του τεχνικού των "Φαιάκων", οι οποίοι προέρχονται απ' τις ακαδημίες της ομάδας. Θυμίζουμε πως η Κέρκυρα θέλει τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση και ελπίζει σε νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με αρκετά γκολ προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους "16".

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Γκομέζ, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ιωάννου, Nίκιτς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Ζορμπάς, Tουράμ, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος, Γκερέκος και Τρεπεκλής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ