ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Κάναμε αυτό που θέλαμε"

Γρηγορίου: "Κάναμε αυτό που θέλαμε"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Καρδίτσας. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Η Κέρκυρα νίκησε την Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 και πηγαίνει "τρένο" στο πρωτάθλημα της Football League.

O προπονητής των Φαιάκων Μιχάλης Γρηγορίου, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στον πρόεδρο της Κέρκυρας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε χαρακτηριστικά: " Θέλω να αφιερώσω, εγώ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Κέρκυρας, αυτή τη νίκη στον Πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Χάρη Κουτσούρη, που τις επόμενες ώρες, η σύζυγος του θα φέρει στη ζωή, την κορούλα τους.

Kάναμε αυτό που θέλαμε. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ πως το σκορ σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο υπέρ μας. Ωστόσο, νομίζω πως πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα που είχαμε στην αρχή της επανάληψης, ώστε να μη δίνουμε ελπίδες στους αντιπάλους μας. Πλέον το μυαλό μας είναι στον αγώνα της Καλαμαριάς".

Eπίσης, ο Γρηγορίου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη βοήθειά του, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, αν και υποσχέθηκε πως θα υπάρξει προσπάθεια για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις, και έπλεξε το εγκώμιο της Αναγέννησης, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ