ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Εντυπωσιακή η αντίδρασή μας"

Γρηγορίου: "Εντυπωσιακή η αντίδρασή μας"
Κέρκυρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε εντυπωσιακή την αντίδραση της Κέρκυρας στον αγώνα με τον Αστέρα σε σχέση με την αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μετά τη νίκη (2-0) επί του Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η αντίδρασή μας μετά την άσχημη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν εντυπωσιακή. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Μας ενδιέφεραν μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά συνοδεύτηκαν με καλή εμφάνιση.

Μετά από νίκες δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, θα το έκανα ίσως αν χάναμε και αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Συγχαρητήρια στον κόσμο που από το πρώτο λεπτό έδινε δύναμη στα παιδιά. Συγχαρητήρια όμως και στην διαιτησία. Με τέτοιες διαιτησίες υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα. Είχαμε ψυχή, πάθος διάθεση.

Είμαι λάτρης της τακτικής, αλλά τόνισα και στα παιδιά ότι σήμερα περνάει σε δεύτερη μοίρα και χρειάζονταν όλα τα άλλα στοιχεία, που τα είχαμε από το πρώτο λεπτό. Αυτή η νίκη σημαίνει ότι τα παιδιά θα πιστέψουν παραπάνω στον εαυτό τους, ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Πάνω απ' όλα αυτή η νίκη είναι γι' αυτά τα παιδιά».

Photo credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ