ΚΕΡΚΥΡΑ

Φέρνει Αντέτζο η Κέρκυρα

Φέρνει Αντέτζο η Κέρκυρα
Αντέτζο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έναν παλιό γνώριμο, τον Ντάνιελ Αντέτζο φέρνει στη χώρα μας η Κέρκυρα. Ο άλλοτε στόπερ της Καλλονής θα περάσει από εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει.

Δεν πετάει "λευκή πετσέτα" η Κέρκυρα, παρότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Στην προσπάθειά της να μείνει στη Super League, επιδιώκει να ενισχύσει το ρόστερ της, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Φαίακες φέρνουν τον Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος από το 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 αγωνίστηκε στην Καλλονή. Ο 29χρονος Νιγηριανός θα περάσει από εξετάσεις και δεν προκύψει πρόβλημα, θα υπογράψει στην ομάδα του νησιού.

Το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ανήκε στην Σαλερνιτάνα (δεν κατέγραψε συμμετοχή), ενώ το 2016-2017 είχε γεμάτη χρονιά στη Serie B με τη Βιτσέντζα. Την πρώτη του χρονιά στην Καλλονή (2014-2015) έπαιξε σε 33 ματς, ενώ στο πρώτο μισό της επομένης 12, αφού στο δεύτερο μισό μεταπήδησε στην Βιτσέντζα.

Ο Αφρικανός έχει αγωνιστεί παλαιότερα στη Ρετζίνα, με την οποία μάλιστα κατέγραψε συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Δεν θα είναι η μοναδική κίνηση που θα "παλέψει" να κλείσει η Κέρκυρα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ