ΚΕΡΚΥΡΑ

Επένδυση με Σαμπανίδη

Επένδυση με Σαμπανίδη

Μετά την απόκτηση του Μάρκο Μαρκόφσκι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε να συμπληρώσει την τριάδα τερματοφυλάκων της Κέρκυρας με τον Παναγιώτη Σαμπανίδη ενώ πήρε και τον Γιάννη Λιούρα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε μετά την απόκτηση του Μάρκο Μαρκόφσκι για τα επόμενα δύο χρόνια να συμπληρώσει την τριάδα τερματοφυλάκων της Κέρκυρας τον Παναγιώτη Σαμπανίδη (στη φωτογραφία αριστερά).

Ο 21χρονος ψηλόσωμος πορτιέρο με ύψος 1.87μ. γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1993 και πρόκειται να υπογράψει με την σειρά του διετές συμβόλαιο με την ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Παράλληλα ενέταξε στο δυναμικό της και τον Γιάννη Λιούρα ο οποίος είναι 20 ετών και έχει ξεκινήσει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Με την απόκτηση των Σαμπανίδη-Λιούρα ωστόσο δεν ολοκληρώνονται οι μεταγραφές της Κέρκυρας για την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς ο τεχνικός της ομάδας επιθυμεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ.

Εξέλιξη και με τους δύο ποδοσφαιριστές που έχει καταλήξει ο Γρηγορίου αναμένεται να υπάρξει πιθανότατα αν όχι στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου το αργότερο την Δευτέρα.

Ειδικά για τον κεντρικό αμυντικό είναι να αγωνιστεί αύριο για τελευταία φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που συμμετέχει και ακολούθως να λύσει το συμβόλαιό του για να μετακομίσει στην Κέρκυρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΟΥΡΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΔΗ, τους οποίους και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαια διάρκειας ενός και δύο ετών αντίστοιχα.

Ο Λιούρας γεννήθηκε στις 24/1/1994 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου κι εντάχθηκε σε ηλικία 12 ετών, ενώ προκάλεσε και το ενδιαφέρον και των «μικρών» του Παναθηναϊκού. Αφήνοντας πίσω του τις υποδομές, εντάχθηκε σε Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου και, προ διετίας (2012-’13), Κόρινθο, ενώ έχει διατελέσει παίκτης των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ο Σαμπανίδης γεννήθηκε στις 9/8/1993 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Άλλοτε παίκτης των «μικρών» ομάδων του Ηρακλή, αφού έκανε το... αγροτικό του σε ομάδες της ΕΠΣΜ, όπως οι Κανονιέρηδες, έφθασε μέχρι την α’ ομάδα, προτού προκύψει η υπόθεση του υποβιβασμού του «Γηραιού». Έχοντας στο ενεργητικό του δοκιμαστικά σε Μπολόνια και Νότιγχαμ Φόρεστ, προ διετίας αγωνίστηκε με την Εθνικό Άσσιας, στην Κύπρο, και πέρσι, με τη φανέλα του Μακεδονικού".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ