ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός με Ολυμπιακό και Πας Γιάννινα ο Έντερ

Εκτός με Ολυμπιακό και Πας Γιάννινα ο Έντερ

Ο αμυντικός της Κέρκυρας Έντερ Μοντέιρο, θα χάσει τους προσεχείς αγώνες με Ολυμπιακό και Πας Γιάννινα, εξαιτίας της κίτρινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έντερ Μοντέιρο, μετά την κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Κέρκυρα, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής, συμπλήρωσε τις επτά κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να χάσει δύο από τα επόμενα ματς των Φαιάκων.

Όπως αποφασίστηκε από την ΠΑΕ Κέρκυρα, ο παίκτης θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που προβλέπονται, στα ματς με Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας και με Πας Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" για την 29η αγωνιστική.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός φέτος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην προσπάθεια των Φαιάκων για σωτηρία κι σίγουρα θα λείψει από την ομάδα του νησιού, στα δύο ματς. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η κερκυραϊκή ΠΑΕ :

"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Έντερ Μοντέιρο, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών, στους προσεχείς αγώνες, με Ολυμπιακό στο ΕΑΚΚ (Κυριακή, 17/3) και ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (Κυριακή, 14/4), για την 26 και 29 αγωνιστική αντίστοιχα του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ. "

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ