ΚΑΒΑΛΑ

Φευγάτος ο Σουμούντιτσα

Φευγάτος ο Σουμούντιτσα

Με δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας, Μάριους Σουμούντιτσα, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του σε περίπτωση που υποβιβαστεί η ομάδα. Μυστήριο με Ντουγκλάο και Αμπντούν.

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Καβάλας βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς μέχρι την Τετάρτη θα γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται η ομάδα τη νέα σεζόν.

Το γεγονός όπως φαίνεται έχει προβληματίσει και τον νέο τεχνικό των Αργοναυτών, Μάριους Σουμούντιτσα, ο οποίος δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως όλα θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο νεαρός προπονητής τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα παίζει η Καβάλα, ενώ δημοσιεύματα του Τύπου τον θέλουν να αποχωρεί σε περίπτωση που υπάρξει το ενδεχόμενο υποβιβασμού.

"Εμείς κάνουμε την προετοιμασία μας κανονικά, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε τη νέα σεζόν. Η Καβάλα μαζί με άλλες ομάδες από την Ελλάδα εμπλέκονται σε ένα σκάνδαλο με ύποπτους αγώνες", είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος όσον αφορά το θέμα με τους "εξαφανισμένους" Ντουγκλάο, Αμπντούν και Ονουάτσι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με την Παρασκευή. Ο Βραζιλιάνος πήρε άδεια από τη.... σημαία, ο Αλγερινός έχει εξαφανιστεί, ενώ ο Ονουάτσι ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ