ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπογράφει ο Μπουκουβάλας

Υπογράφει ο Μπουκουβάλας
INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα αναμένεται στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Μιχάλης Μπουκουβάλας για να υπογράψει το συμβόλαιό του

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας αναμένεται στην διάρκεια της σημερινής ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι δύο πλευρές μετά και τις τελευταίες επαφές δείχνουνε να τα έχουνε βρει σε όλα με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας αφού υπογράψει να αποτελέσει την 10η μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα για την θέση του δεξιού μπακ φάνηκε τις τελευταίες ώρες να προκύπτει και το όνομα του Νίκου Αραμπατζή. Του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο του Παναιτωλικού πανηγυρίζοντας μέσω των πλέι οφ την άνοδο στην Super League.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η διαφαινόμενη απόκτηση του Μπουκουβάλα θα αποτελέσει εμπόδιο στο να προχωρήσει το φλερτ. Αντίθετα δεδομένη θεωρείται και η μεταγραφή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι που χθες έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του από το Βέλγιο όπου βρίσκεται και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ