ΗΡΑΚΛΗΣ

Έδεσε την άμυνα με Μπριλάκη

Έδεσε την άμυνα με Μπριλάκη

Την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής με τον Χάρη Μπριλάκη να υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας ενός έτους.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα βρέθηκε ο Χάρης Μπριλάκης με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό να υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Με την εξέλιξη αυτή είχε αίσιο τέλος το φλερτ με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Πανσερραϊκού που καλά κρατούσε τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Μπριλάκη για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014.

Ο 31χρόνος αμυντικός έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα του Πανσερραϊκού με συνολικά 40 συμμετοχές (37 φορές στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο). Το 2011-2012 φόρεσε τη φανέλα της Δόξα Δράμας και είχε 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League.

Την προηγούμενη χρονιά έκανε 28 συμμετοχές με την ομάδα των Τρικάλων και το 2009-2010 έπαιξε στην ομάδα του Διαγόρα με 27 εμφανίσεις και 1 γκολ. Από το 2005 έως το 2008 ανήκε στην ομάδα της Καλαμάτας με 102 συνολικά εμφανίσεις και 4 γκολ. Την καριέρα του την ξεκίνησε στην ομάδα του Λήλα Βασιλικού".

Εν τω μεταξύ ο Νιγηριανός Μπέντζαμιν Ονουάτσι έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του από το Βέλγιο όπου βρίσκεται και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί.

Ακολούθως θα καταβληθεί αγώνας δρόμου να προλάβει να δώσει το "παρών" στην "πρώτη" της ομάδας στο Καυτανζόγλειο την προσεχή Δευτέρα ενώπιον χιλιάδων φίλων της ομάδας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ