ΗΡΑΚΛΗΣ

Προφορική συμφωνία με Ονουάτσι

Προφορική συμφωνία με Ονουάτσι
INTIME SPORTS

Μέσα σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση που συγκλήθηκε από την Αυτόνομη Θύρα 10 και τον Ερασιτέχνη Ηρακλή σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στα διοικητικά της ΠΑΕ με την είδηση περί προφορικής συμφωνίας με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Η είδηση της πρώτης συνέλευσης που συγκλήθηκε από την Αυτόνομη Θύρα 10 και τον Ερασιτέχνη Ηρακλή σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στα διοικητικά της ΠΑΕ ήταν η προφορική συμφωνία με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Μία συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενότητας ενώ όσον αφορά την είδηση για τον Ονουάτσι γνωστοποίησε ο Λευτέρης Ημιωνίδης στην συνέλευση του Κατσανείου.

Ο Νιγηριανός που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Skoda Ξάνθη και παραμένει ελεύθερος αντιμετώπισε θετικά την προσέγγιση από τους ιθύνοντες του Ηρακλή, με τον Ημιωνίδη να έχει αναλάβει το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Οι δύο πλευρές είναι σε διαρκή επικοινωνία τις τελευταίες μέρες και στις εγκαταστάσεις της Μίκρας περιμένουνε την οριστική απάντηση του 29χρονου φορ στην πρόταση που του έχουν καταθέσει μετά την προφορική συμφωνία που φαίνεται να υπάρχει.

Σημαντικό ρόλο στις έως τώρα επαφές έχει παίξει και η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστα Τσαλίκη, καθώς ήταν μαζί για δύο χρόνια στην Καβάλα με το φλερτ Ονουάτσι να ξεκαθαρίζει ακόμη και σήμερα.

Κατά τα άλλα εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Χουάντερσον και το ενδεχόμενο να δοθεί με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ωστόσο επί του παρόντος δεν τίθεται πλέον θέμα Πανθρακικού για την απόκτησή του μετά την απόκτηση από χθες του Ντίνο Σέρεμετ από την ομάδα της Κομοτηνής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ