ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπογράφει ο Τσιλιγκίρης

Υπογράφει ο Τσιλιγκίρης
INTIME SPORTS

Με συνοπτικές διαδικασίες, η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής το βράδυ της Δευτέρας (29/12) έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Ηλία Τσιλιγκίρη για να ολοκληρώσει την απόκτησή του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής με συνοπτικές διαδικασίες το βράδυ της Δευτέρας (29/12) έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Ηλία Τσιλιγκίρη για να ολοκληρώσει την απόκτησή του.

Μία εβδομάδα αφού έλυσε το συμβόλαιό του με την Λάρισα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα από τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Οι συζητήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Τσιλιγκίρη είναι προχωρημένες καθώς ακόμη και την Τρίτη (30/12) δεν αποκλείεται στην παρουσία του γραφεία της ΠΑΕ να βάλει την υπογραφή του και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Με την διαφαινόμενη απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού ο Ηρακλής θα κάνει πράξη την μία και μοναδική μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών, που έχει δικαίωμα για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Κι όσο για τις άλλες δύο ή τρεις που θα είναι επίσης Έλληνες αλλά κάτω των 24 ετών; Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με τον οποίο επίσης έχει επέλθει συμφωνία, έναν δεξί μπακ και έναν αμυντικό χαφ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χαράλαμπου Παυλίδη, η διοίκηση της Βέροιας φαίνεται τελικά πως δεν θα προχωρήσει στην αποδέσμευσή του με αποτέλεσμα να απομακρύνεται το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ