ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπέγραψε ο Κοντέων

Υπέγραψε ο Κοντέων

Συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον Ηρακλή υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) ο Πέτρος Κοντέων.

Ο Πέτρος Κοντέων ήταν μία από τις βασικές επιλογές του Σίνισα Γκόγκιτς για το κέντρο της άμυνας του "Γηραιού" και τελικά η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του Πέτρου Κοντέων για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014.

Ο 28χρόνος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του ΠΑΟΚτο 2002 έως το 2004, επόμενη του ομάδα ήταν η Νίκη Βόλου με 25 συμμετοχές και 7 γκολ.

Το 2005-2006 έπαιξε στην ομάδα του Διαγόρα με 25 συμετοχές και 2 γκολ και τα επόμενα 2,5 χρόνια έπαιξε για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με 61 συμμετοχές.

Το 2009 έως 2012 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικούμε 68 συμμετοχές και πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας με συνολικά 30 συμμετοχές".

Υπέγραψε ο Κοντέων

Επίσημα παίκτης του Ηρακλή από τη Δευτέρα ο Πέτρος Κοντέων

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Κοντέων χαρακτήρισε -μέσω δηλώσεών του στον Arena 89.4- κίνητρο για την καριέρα του τον Ηρακλή, ενώ τόνισε πως οι "κυανόλευκοι" πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να επιστρέψουν στη Super League.

"Είναι κίνητρο για μένα ο Ηρακλής. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ.

Ο Ηρακλής είχε πρόβλημα εντός και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Πρέπει να αντέχεις στην πίεση για να παίζεις στον Ηρακλή. Είναι ομάδα για Α' Εθνική. Ο κόσμος και η έδρα είναι στοιχειά που μπορούν να τον φέρουν ψηλότερα.

"Ο Γκόγκιτς ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής που γνωρίζει από πρωταθλητισμό και είναι σημαντικό στοιχειό που θα περάσει στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις και θα δώσουμε να πάντα για να ανέβει η ομάδα στη Superleague", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ