ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Κοντέων και οι άλλοι

Ο Κοντέων και οι άλλοι
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Κοντέων είναι μία από τις βασικές επιλογές του Σίνισα Γκόγκιτς για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Ηρακλή χωρίς να είναι η μόνη. Στα υπόψη πάντα ο Γιαλούσης με τον Μπουκουβάλα.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς έχει κάνει τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Ηρακλή με τον Πέτρο Κοντέων να κατέχει περίοπτη θέση στην λίστα του αλλά να μην είναι ο μόνος.

Στα υπόψη του Σερβοκύπριου τεχνικού του Ηρακλή είναι πάντα ο Λευτέρης Γιαλούσης με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα που αγωνίζονταν σε Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα αντίστοιχα την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Η ανάγκη ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας του Ηρακλή προκύπτει από την όπως όλα δείχνουνε λύση του συμβολαίου του Σταύρου Βαγγελόπουλου αλλά και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Αντώνη Νατσούρα. Όπως κενό δημιουργήηθηκε και από την μη παραμονή του Χρήστου Παληγεώργου.

Μία εξέλιξη που έχει σαν αποτέλεσμα την στιγμή αυτή οι μοναδικοί αμυντικογενείς παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ του Ηρακλή να είναι οι Νίκος Σαββίδης, Άγγελος Παπαστεριανός και ο «νέος» Δημήτρης Κοντοδήμος. Τις επόμενες ημέρες εξάλλου αναμένεται να ανανεωθούνε τα συμβόλαια των Κραγιόπουλου και Τσερκέζου.

Εν τω μεταξύ παρελθόν από το περσινό ρόστερ του Ηρακλή αποτελεί και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος που είχε τον περασμένο Ιανουάριο αποκτηθεί από τον Βατανιάκο και αγωνίστηκε μόνο κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ