ΗΡΑΚΛΗΣ

Συζητάει με Καρλίτος

LONDON, ENGLAND - AUGUST 28:  Carlos Emanuel Soares Tavares of AEL Limassol and Mousa Dembele of Spurs battle for the ball during the UEFA Europa League Qualifying Play-Offs Round Second Leg match between Tottenham Hotspur and AEL Limassol FC on August 28, 2014 in London, United Kingdom.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 28: Carlos Emanuel Soares Tavares of AEL Limassol and Mousa Dembele of Spurs battle for the ball during the UEFA Europa League Qualifying Play-Offs Round Second Leg match between Tottenham Hotspur and AEL Limassol FC on August 28, 2014 in London, United Kingdom. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο βασικός στόχος του Ηρακλή του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας είναι ο Πορτογάλος Καρλίτος. Αντίθετα φαίνεται να αποσύρεται το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο επιθετικό Μάρκο Παϊσάο.

Στο πρόσωπο του Καρλίτος βλέπει ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος την βασική επιλογή του για την θέση του αριστερού μπακ. Για τον λόγο αυτό και συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Πορτογάλο που τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχε αγωνιστεί στην ΑΕ Λεμεσού και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Κυπριακή ομάδα.

Στην ομάδα όπου αποφάσισε να συμφωνήσει και να επιστρέψει ένας άλλος μεταγραφικός στόχος του Ηρακλή ο 32χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας Ματίας Ντεγκρά.

Ο Κάρλος ΕμανουέλΣοάρες Ταβάρεςόπως είναι το πλήρες όνομα του Καρλίτος γεννήθηκε στην Πορτογαλία στις 23/5/1985 ωστόσο είναι διεθνής με την ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου και μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας. Ωστόσο κατά την παρουσία του στην ΑΕΛ Λεμεσού αγωνίστηκε και τα τέσσερα χρόνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εν τω μεταξύ στην ΠΑΕ Ηρακλής φαίνεται να αποσύρουνε το ενδιαφέρον τους για τον επίσης Πορτογάλο αλλά επιθετικό Μάρκο Παϊσάο κι αυτό γιατί δεν απάντησε στην διορία που του είχε δοθεί μέχρι χθες το βράδυ.

Παράλληλα στον Ηρακλή συνεχίζεται η αναζήτηση άλλου και ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μετά την απώλεια της απόκτησης ενός άλλου Πορτογάλου. Του Έλιο Πίντο που παρά το ότι είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία τελικά υπέγραψε στηνAl-Mesaimeer που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία του Κατάρ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ