ΗΡΑΚΛΗΣ

Στροφή σε Ηλιάδη ο Ηρακλής

Στροφή σε Ηλιάδη ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την απόκτηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, κινείται για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Στέλιο Ηλιάδη.

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι είναι και με την βούλα παίκτης του Ηρακλή από το πρωί σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, σε μία μεταγραφή όπου καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Λευτέρης Ημιωνίδης.

Ακόμη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αφήνουν την περίπτωση του Μιχάλη Μπουκουβάλα της Κέρκυρας, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει τις τελευταίες ώρες και με τον Στέλιο Ηλιάδη. Τον άλλοτε χαφ του Ηρακλή και την περσινή χρονιά όπως και ο Μπουκουβάλας μέλος της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων".

Σε περίπτωση δε που δοθεί δανεικός ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Χουάντερσον, υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού για το απόγευμα, παρά την παρουσία του Παναγιώτη Βοσνιάδη αναμένεται να γίνει κίνηση απόκτησης ενός ακόμη Έλληνα.

Τέλος η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που ανέφερε: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 συγχαίρει τον κ. Κούγια για τη συγγραφή του νέου σεναρίου του με το οποίο προσπαθεί να δικαιολογήσει τη ποδοσφαιρική ανυπαρξία του, σπιλώνοντας συγχρόνως την ιστορία της ομάδας μας.

Κ. Κούγια όση λάσπη προσπαθείτε να εκτοξεύσετε εναντίον της ομάδας μας να γνωρίζετε ότι θα επιστρέψει σε εσάς....

Ασχοληθείτε επιτέλους με την ομάδα σας και όχι με την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, η οποία συσπειρωμένη θα επιτύχει την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της θέση, στη Super League.

Μην προσπαθείτε να παραμείνετε στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!!!".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ