ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο προσκήνιο ο Ντεγκρά

Στο προσκήνιο ο Ντεγκρά
Ντεγκρά

Κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει καλέσει ακόμη τον Σίλβα Χουάντερσον για την ανανέωση του συμβολαίου του το όνομα που φαίνεται να απασχολεί είναι του Ματίας Ντεγκρά.

Πρόκειται για τον 32χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα με ύψος 1.93μ. που είναι γνώριμος στην Ελλάδα από την παρουσία του σε Απόλλων Καλαμαριάς (2008), Βέροια (2008-2009) και Αστέρα Τρίπολης (2009-2011).

Ο Ντεγκρά το περσινό καλοκαίρι είχε μετακομίσει στην Μολδαβία και συγκεκριμένα στην Σέριφ Τίρασπολ και πλέον απομένει να φανεί αν θα επιστρέψει στην ελληνικήSuperLeagueκαι την Θεσσαλονίκη. Τη φορά αυτή όμως για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ο υψηλόσωμος Αργεντινός τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ταγιέρες (2004-2005) και ακολούθως μεταπήδησε στην 9deJulio(2005-2007) πριν έρθει στην Ελλάδα το 2008. Καταρχήν στον Απόλλων Καλαμαριάς (2008) και ακολούθως σε Βέροια (2008-2009) και Αστέρα Τρίπολης (2009-2011).

Μεταπήδησε στην Κύπρο και την ΑΕΛ Λεμεσού για δύο χρόνια (2011-2013) και από εκεί στην Πορτογαλία και την Πάκος Φερέιρα (2013-2014) πριν έρθει η σειρά της Σέριφ Τίρασπολ (2014-2015). Το γεγονός εξάλλου ότι ο Παπαδόπουλος είναι φαν της κουλτούρας των Αργεντινών ποδοσφαιριστών δίνει πόντους για την περίπτωση του Ντεγκρά.

Κάτι που φάνηκε εξάλλου περίτρανα στην φετινή πορεία της ανόδου του Ηρακλή στηνSuperLeagueαπό τηνFootballLeagueπαρά το ότι σημαντικό μερίδιο είχε ο τερματοφύλακάς του. Ο Βραζιλιάνος Σίλβα Χουάντερσον που αγωνίστηκε και στα 24 του 2ου ομίλου κι όσο για τα πλέι οφ στα 8 πρώτα από τα 10 συνολικά.

Ωστόσο οι υπόλοιποι τρεις του άξονα που είχανε επιλεγεί στην βασική ενδεκάδα του Ηρακλή από τον Νίκο Παπαδόπουλο ήταν Αργεντινοί. Κεντρικός αμυντικός ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, στην μεσαία γραμμή μπροστά από το εκάστοτε δίδυμο ο Ντιέγκο Ρομάνο σε ρόλο οργανωτή και στην κορυφή της επίθεσης ο Εμάνουελ Περόνε.

Την ίδια ώρα κι όσον αφορά τον Χουάντερσον τηρεί στάση αναμονής της κλήσης του από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για το νέο του συμβόλαιο. Για την ανανέωση αυτού και ουσιαστικά την περαιτέρω παραμονή του μετά από τα τρία χρόνια και κατ΄ επέκταση τις τρεις αγωνιστικές περιόδους από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα.

Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει ακόμη καλέσει τον «τοίχο» όπως είναι το παρατσούκλι που αποδόθηκε στον Χουάντερσον με αφορμή την φετινή του εικόνα με την φανέλα της ομάδας ήδη σειρήνες ομάδων και όχι ομάδας τηςSuperLeagueηχούν στα αυτιά του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ