ΗΡΑΚΛΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο Ζαχόρα

Στη Θεσσαλονίκη ο Ζαχόρα
INTIME SPORTS

Ο Κροάτης Ντάριο Ζαχόρα αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της άφιξής του στην Θεσσαλονίκη παίρνοντας μία πρώτη γεύση για την νέα του ομάδα.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντάριο Ζαχόρα που αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της άφιξής του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Κροάτης επιθετικός αφίχθη χθες στην Θεσσαλονίκη και πήρε μία πρώτη γεύση για την νέα του ομάδα έχοντας και συνάντηση με τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν στον Ηρακλή για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο μετά την περσινή στην ομάδα του Εργοτέλη.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της σημερινής ημέρα η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου της με τον Σταύρο Βαγγελόπουλο, με τον έμπειρο αμυντικό που αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόταν στα πλάνα του Γκόγκιτς να αποφασίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πει το ναι στην κρούση που έχει από την Παναχαϊκή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

" Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βαγγελόπουλο.

Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρική του σταδιοδρομίας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ενώ αναμένεται να ακολουθήσει αυτή του Κιλκισιώτη επιθετικού Νέστορα Στεφανίδη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ