ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσωρινή διακοπή σε Καρλίνιος

Προσωρινή διακοπή σε Καρλίνιος
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ήρθε την Τετάρτη σε συμφωνία με τον Καρλίνιος για προσωρινή διακοπή του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα ο Σάνι Καϊτά να αποκτάει δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η προσωρινή διακοπή συμβολαίου του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ απελευθέρωσε θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης το οποίο καλύφθηκε αμέσως από τον διεθνή Νιγηριανό αμυντικό χαφ που δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.


Συγκεκριμένα ο Καρλίνιος υπέγραψε σήμερα την λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Ηρακλής με την συμφωνία από την 1η Ιουλίου να επανενταχθεί και πάλι στο ρόστερ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές.

Η σημερινή εξέλιξη όμως δεν ισοδυναμεί και με την αναχώρηση του βραζιλιάνου από την Θεσσαλονίκη αφού θα παραμείνει σε αυτήν για να συνεχίσει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας -με έξοδα της ΠΑΕ Ηρακλής- ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς και ακολούθως να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή μέρα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με τον Γιώργο Παράσχο να επιμένει σε θέματα αγωνιστικής τακτικής. O Σάνι Καϊτά να συμμετείχε σε αυτήν για πρώτη φορά σε πλήρεις ρυθμούς κάτι που βοηθά στη σύντομη αγωνιστική ενσωμάτωσή του.


Αντίθετα ο Βικτοράς Γιάκομπ υπεβλήθη σε δοκιμασία ετοιμότητας, ωστόσο ο Ρουμάνος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν πέρασε στο ομαδικό πρόγραμμα, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Ένα παιχνίδι από το οποίο τέθηκε νοκ άουτ ο Στέλιος Ηλιάδης, που συνέχισε σε ατομικούς ρυθμούς, όπως και ο Ρόμπερτ Σζοτ. Τέλος σε κανονική προπόνηση πέρασαν, τόσο ο Μανώλης Παπαστεριανός (μετά από σημαντικό διάστημα αποθεραπείας) και ο Μονσέφ Ζερκά.


Κι όσο για τον Χοσέμι, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από την διοίκηση της ΠΑΕ και την τεχνική ηγεσία, μετέβη στην πατρίδα του. Ο Ισπανός αμυντικός απουσίασε από την σημερινή (02/02) προπόνηση της ομάδας και θα επανέλθει την προσεχή Δευτέρα (07/02), με δεδομένο το γεγονός ότι στον αγώνα των Σερρών θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω καρτών.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ