ΗΡΑΚΛΗΣ

Πληρωμές ύψους 200.000 ευρώ

Πληρωμές ύψους 200.000 ευρώ
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να είχε δώσει ρεπό για σήμερα σε όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ τοποθέτησε στους λογαριασμούς όλων το ποσό των 200.000 ευρώ.

Μία κίνηση που είχε να κάνει στο πλαίσιο του κύκλου των πληρωμών, που πραγματοποίησε η ΠΑΕ, καθώς συνεχίζεται με επιμονή η προσπάθεια αποπληρωμής και των χρεών του παρελθόντος, που αφορούν σε εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος οφειλές.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι αυτό περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση για όσους δεν συμμετείχαν στο βασικό σχήμα του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με τους βασικούς να είχανε ρεπό.

Ο Μπογκντάν Μάρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία εν όψει του προσεχούς αγώνα του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη.

Κατά τα άλλα ο Γιώργος Κατσικάς πέρασε από το στάδιο της ανάρρωσης στο σπίτι και άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με φυσικοθεραπεία και κινησιοθεραπεία στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ συνέχισαν σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ ο Ηλίας Μέλκας επανήλθε, έχοντας αναρρώσει από την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες μέρες.

Στον επικείμενο αγώνα με τους ακρίτες στο Καυτανζόγλειο, ο Παράσχος δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών κάποιου ποδοσφαιριστή του για λόγο τιμωρίας. Κανείς δεν έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, ενώ παράλληλα κανείς δεν συμπλήρωσε κάρτες από το παιχνίδι του Βόλου.

Ο Χοσέμι εξέτισε την ποινή του στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και επανέρχεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» στο όριο συμπλήρωσης καρτών, από εδώ και πέρα.

Τέλος από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη έκανε γνωστό όπως και σε όλους, μέχρι την λήξη της περιόδου, ότι θα ισχύσει εισιτήριο Γενικής Εισόδου 15 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το θέμα της Αδειοδότησής της.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ