ΗΡΑΚΛΗΣ

Πλήρης με Πανιώνιο

Πλήρης με Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Παράσχο ενόψει του αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, καθώς ξεκινάει την προετοιμασία του για αυτό το ματς χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου ότι από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού και αυτό αποδείχθηκε από την σημερινή (14/03) έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με απογευματινή προπόνηση.

Ο Βικτοράς Γιάκομπ ξεπερνά τις ενοχλήσεις στην μέση, ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα και σύντομα θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για την Κυριακή.

Όσο για τον Μονσέφ Ζαερκά αισθάνεται μυϊκή επιβάρυνση στην μέση, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα. Σύντομα ωστόσο ο Γαλλομαροκινός θα επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Με το ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και γυμναστηρίου συνέχισε ο Τάσος Κατσαμπής. Κι όσο για τον Χοσέμι επιστρέφει σήμερα (14/03) από την Ισπανία στην Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε με σχετική άδεια και αναμένεται να δώσει το παρών στην αυριανή (15/03) προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου στο παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι και ο Πάμπλο Λίμα με τον Ουρουγουανό αμυντικό να εκτίει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στην αναμέτρηση της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή 17/04, 19:00).

Επιμονή στο «ξεχνώ το διαρκείας μου στο σπίτι»

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα προχώρησε σε ανακοίνωση κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας εν όψει της δεύτερης συνεχόμενης εντός έδρας αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο μετά από αυτήν του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό τη φορά αυτή με τον Πανιώνιο.

«Οι κρίσιμες αναμετρήσεις του Ηρακλή συνεχίζονται, με έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα, αυτόν με τον Πανιώνιο, την Κυριακή 20/03, στις 19:00, στο Καυτανζόγλειο.

Ενα σημαντικό βήμα οικονομικής συμπαράστασης σημειώθηκε στον προηγούμενο αγώνα, πραγματικά πολύτιμο, στην καθοριστική περίοδο, που διανύουμε, λόγω της Αδειοδότησης.

Ακόμη μια ευκαιρία στήριξης προσφέρεται στον ‘γαλάζιο’ κόσμο, με την αγορά εισιτηρίου γενικής εισόδου 15 ευρώ και για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το ‘ξεχνώ το διαρκείας μου στο σπίτι’ είναι και παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς μας χρειάζεται η ομάδα και ως οικονομικούς αρωγούς, για να μείνει όρθια.

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου 15ευρώ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο ΗΔΗ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ, από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και θα διατίθενται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 (τηλ: 2310 478800)», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Εστάλησαν 200 εισιτήρια στον Πανιώνιο

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος και στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας μεταξύ των δύο ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα, η ΠΑΕ Ηρακλής απέστειλε, σήμερα (14/03), 200 εισιτήρια για τη θύρα 1 του Καυτανζογλείου Σταδίου, για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων οπαδών.

Ο επίσημος Ηρακλής σέβεται και στηρίζει το θεσμό της ανταποδοτικότητας στη χορήγηση εισιτηρίων, χωρίς να εξαρτά τη στάση του από την κρισιμότητα ή μη των εντός έδρας αγώνων του, συλλογιστική, της οποίας έπεσε ο ίδιος θύμα, κατά τη φετινή Super League.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ