ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Δεν είναι καλός ο βαθμός, αλλά τώρα είμαστε καλύτερα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (MOTION TEAM)
Παντελίδης MOTIONTEAM

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε δίκαιο το 0-0 με την Κέρκυρα, υποστήριξε ότι δεν είναι καλό αποτέλεσμα, εξέφρασε όμως την άποψή του ότι τώρα όλα είναι διαφορετικά στον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής με το 0-0 απέναντι στην Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο έμεινε σε τροχιά υποβιβασμού, αλλά ο Σάββας Παντελίδης παραδέχτηκε ότι πλέον στην ομάδα του είναι όλα διαφορετικά προς το καλύτερο. Στη συνέντευξη Τύπου ο Αθηναίος προπονητής του Γηραιού επεσήμανε:

«Είχαμε έναν αντίπαλο που είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Μία ομάδα που αμύνεται σωστά και κλείνει καλά τους χώρους. Επιλέξαμε να δώσουμε λίγο χώρο στον αντίπαλο στο πρώτο μέρος με την προϋπόθεση ότι θα χτυπήσουμε στους κενούς χώρους. Αυτή η επιλογή δεν βγήκε. Δεν είχαμε την φρεσκάδα και την ενέργεια για κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε τακτική. Το αποτέλεσμα δεν είναι άδικο. Δεν είχαμε την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο πάθος με προηγούμενα ματς».

Για την κούραση:

«Σήμερα συμπληρώνονται 14 μέρες και είναι το πέμπτο συνεχόμενο ματς που δίνουμε. Τα παιδιά όσο μπορούσαν, έπαιξαν. Στην φάση που ήμαστε ο βαθμός δεν είναι καλός αλλά συνεχίζουμε».

Για την κούρσα της παραμονής:

«Αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι καλύτερα. Νομίζω ότι αυτό το διάστημα μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η προσωπική μας βελτίωση μπορεί να μας δώσει πράγματα, ακόμα και σε αγώνες που μας έχουν για αουτσάιντερ. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω την θέληση των παιδιών. Έχουν αλλάξει τα πράγματα μέσα στην ομάδα. Όταν ήρθα τα πράγματα στα αποδυτήρια ήταν πιο δύσκολα από τώρα».

Αν είναι ευχαριστημένος από την βαθμολογική συγκομιδή:

«Θα ήμουν ευχαριστημένος με οκτώ βαθμούς και πάνω. Απλά δεν ξέρεις όταν είναι τόσο κοντά τα παιχνίδια πότε θα έχεις ενέργεια και πότε όχι. Τα παιδιά πάντως έχουν θέληση και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό».

Αν υπάρχει άγχος:

«Άγχος δημιουργεί σε όλους η κατάσταση της ομάδας. Δηλαδή αν συμβεί ένα λάθος και μείνεις πίσω στο σκορ, όλα πάνε στράφι. Δεν είναι εύκολο ακόμα και για μεγάλες προσωπικότητες».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα».

Για τον Περόνε:

«Ο Περόνε μπορεί να ήταν καλά, αλλά είχαμε υπολογίσει ότι δύσκολα μπορεί να βγάλει ένα ματς πάνω από 60 λεπτά. Σε αυτή την φάση είμαστε προσεκτικοί για να μην τον χάσουμε για περισσότερα ματς».

Αν γίνουν μεταγραφές:

«Μακάρι να μπορούσα να βρω έναν ακραίο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε εμείς. Δηλαδή να μπορεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαθμός παραμονής για την Κέρκυρα, 0-0 με τον Ηρακλή
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ