ΗΡΑΚΛΗΣ

Μένει ο Ζιαμπάρης, τέλος ο Κυριακίδης στον Ηρακλή

Μένει ο Ζιαμπάρης, τέλος ο Κυριακίδης στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανατροπή δεδομένων με το Νίκο Ζιαμπάρη στον Ηρακλή καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή θα μείνει στην ομάδα ενώ ο οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει ο Παύλος Κυριακίδης. Σκέψεις για προσφυγές και απ' άλλους παίκτες στον "γηραιό".

Παίκτης του Ηρακλή θα παραμείνει ο Νίκος Ζιαμπάρης μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο κεντρικός αμυντικός του "γηραιού" δέχτηκε να αποσύρει την προσφυγή του και να συνεχίσει κανονικά στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης βοηθώντας τον να παραμείνει στην κατηγορία.

Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπος του μέσω των λογαριασμών τους στο facebook αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο γεγονός.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε χαρακτηριστικά: "Αγαπώ τον Ηρακλή, μένω στον Ηρακλή, όλα καλά. Δεν υπάρχει προσφυγή, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες. Τώρα μόνο προετοιμασία και αγώνες με ενα στόχο.Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".

Ενώ το γραφείο που τον εκπροσωπεί σημείωσε: "Παίκτης του Ηρακλή παραμένει ο Ν. Ζιαμπάρης. Κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας θα κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες άρσης της προσφυγής του ποδοσφαιριστή, ούτως ώστε να είναι στην διάθεση της ομάδας του στον επόμενο επίσημο αγώνα της.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει αυτός και η ομάδα του".

Αντίθετα οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Παύλος Κυριακίδης. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή βρέθηκε και αυτός το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία των "κυανόλευκων" και δεν άλλαξε κάτι, Έτσι λύθηκε το συμβόλαιο του και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Ηρακλή μετά από τρία σχεδόν χρόνια ενώ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Πληρωμές με το σταγονόμετρο και νέες προσφυγές

Εν τω μεταξύ και παρά τις αντίθετες υποσχέσεις την Πέμπτη υπήρξαν ναι μεν πληρωμές αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί οι διοικούντες στον Ηρακλή στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και για αυτό το λόγο υπήρξε δυσφορία.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχουμε νέα προβλήματα στον Ηρακλή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι παίκτες αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή τις επόμενες μέρες, ίσως και την Παρασκευή, με σκοπό να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ