ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάκωση ο Πουρτουλίδης

Κάκωση ο Πουρτουλίδης
INTIME SPORTS

Κάκωση ποδοκνημικής πρώτου βαθμού ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμό του Νίκου Πουρτουλίδη με τον αρχηγό του Ηρακλή να καταβάλει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου στο Στάδιο Αλκαζάρ με την Λάρισα.

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Νίκου Πουρτουλίδη ήταν κάκωση ποδοκνημικής πρώτου βαθμού με τον αρχηγό του Ηρακλή να καταβάλει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου στο Στάδιο Αλκαζάρ με την Λάρισα.

Ο έμπειρος μέσος των «κυανόλευκων» θα ακολουθήσει ειδική αγωγή και εντός της εβδομάδας θα φανεί αν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο τελευταίο παιχνίδι του Α' γύρου της Football League.

Το γεγονός ότι ο Πουρτουλίδης δεν δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά σε αυτό με τον Τύρναβο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο φανερώνει την επιθυμία του να δώσει το παρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι φιλικό συμπερασμάτων με την Κ20 έδωσε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο Ηρακλής. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές του δεν έχουνε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Χασόμα Μπίνο Μπάμπα. Ο Ιβοριανός μέσος αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά έδειξε φανερά ανέτοιμος αν και εδώ και μέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο η μεγάλη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους, φάνηκε στο γήπεδο.

Ακόμη χρόνο συμμετοχής πήρανε και οι δύο ομογενείς επιθετικοί Άλεξ Χάλις και Στέφανος Σταμουλακάτος. Ο Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα με αμφότερους αν τεθεί θέμα απόκτησής τους θα αφορά το καλοκαίρι γιατί πρόκειται για επιθετικούς.

Το παρών έδωσαν και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου. Οι Σεραφείμ Γιαννίκογλου και Ηλίας Τσιλιγκίρης με τα δελτία τους να είναι να βγούνε στην διάρκεια της εβδομάδας. Εξέλιξη που θα τους δώσει δικαίωμα συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας από εδώ και στο εξής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ