ΗΡΑΚΛΗΣ

Η κρίσιμη συνάντηση

Η κρίσιμη συνάντηση

Το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά μεγάλο ποσοστό το θέμα για την επόμενη μέρα του Ηρακλή μετά την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των κ.κ. Θόδωρου Παπαδόπουλου και Σπύρου Παπαθανασάκη.

Μετά την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ μεταξύ των κ.κ. Θόδωρου Παπαδόπουλου και Σπύρου Παπαθανασάκη αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά μεγάλο ποσοστό το θέμα για την επόμενη μέρα του Ηρακλή.

Μία συνάντηση όπου θα ξεδιαλύνει τα πάντα εν όψει της επικείμενης συμφωνίας με τον ομογενή επιχειρηματία που από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα χθες το μεσημέρι ο Παπαθανασάκης είχε συνάντηση με τον μέχρι χθες και με την βούλα προπονητή του Ηρακλή Νίκο Παπαδόπουλο.

Στην διάρκεια της συνάντησής τους ζήτησε από τον Έλληνα τεχνικό να προχωρήσει το σχεδιασμό που έχει κάνει για την ομάδα του Ηρακλή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δείγμα ότι ο Παπαδόπουλος ακόμη και στην αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ δείχνει να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μεταξύ άλλων του τόνισε πως για τον ίδιο προέχει άμεσα το κομμάτι της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ στην κατοχή του, όπως και οι πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές για να διατηρηθεί ο κορμός του ρόστερ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ