ΗΡΑΚΛΗΣ

Έρχεται ο "ρυθμιστής" Καϊτά

Nigeria's midfielder Sani Kaita (L) challenges Greece's defender Vasilis Torosidis for the ball during the Group B first round 2010 World Cup football match Greece vs. Nigeria on June 17, 2010 at Free State Stadium in Mangaung/Bloemfontein. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE  -   AFP PHOTO / RODRIGO ARANGUA (Photo credit should read RODRIGO ARANGUA/AFP/Getty Images)
Nigeria's midfielder Sani Kaita (L) challenges Greece's defender Vasilis Torosidis for the ball during the Group B first round 2010 World Cup football match Greece vs. Nigeria on June 17, 2010 at Free State Stadium in Mangaung/Bloemfontein. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / RODRIGO ARANGUA (Photo credit should read RODRIGO ARANGUA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο Τρίτη (01/02) ο Σάνι Καϊτά για λογαριασμό της ΠΑΕ Ηρακλής.

Το ερώτημα είναι αν ο διεθνής Νιγηριανός χαφ θα βρίσκεται ή όχι στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σίγουρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή όχι.


Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές μπορεί να έχουνε σύμφωνα με πληροφορίες υπογεγραμμένο μεταξύ τους συμβόλαιο ωστόσο πλέον στον Ηρακλή μετά και από την απόκτηση των Ξαβιέρ Ρόμπλες και Ζοέλ Επαλέ δεν υπάρχει κενή θέση ξένου.

Μία εξέλιξη που είχε να κάνει με την καθυστέρηση άφιξης του Καϊτά στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας της καθυστέρησης εξασφάλισης της βίζας του την οποία έχει στα χέρια του από χθες Κυριακή (30/01).


Όπως γίνεται κατανοητό ο διεθνής Νιγηριανός χαφ θα λειτουργήσει σε ρόλο ρυθμιστή του υπάρχοντος ρόστερ του Ηρακλή από την στιγμή που τελικά παραμείνει σε αυτό μέχρι το καλοκαίρι.


Από την στιγμή που γίνει αυτό βασικός υποψήφιος να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Βραζιλιάνος Καρλίνιος εξαιτίας και του προβλήματός του στους κοιλιακούς το οποίο είναι να τον αφήσει αρκετό διάστημα εκτός δράσης ενώ και ο Αργεντινός Ρόμπλες είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου ή να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.


Όπως και να έχει τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες αφού στις 20:00 ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.


Κι αν ο Καϊτά αποτελεί βαρόμετρο για το ρόστερ του Ηρακλή η Καβάλα προχώρησε σε κρούση στον Πίτου Γκαρσία με τον Αργεντινό μέσο και εκ των αρχηγών του Ηρακλή να απάντησε αρνητικά.


Η πρόταση της Καβάλας έκανε λόγο για συμβόλαιο 2,5 χρόνων με το συμβόλαιο του Γκαρσία με τον Ηρακλή να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και την διοίκησή της ΠΑΕ να αναμένεται να τον καλέσει στα γραφεία της Μίκρας για να του προτείνει νέο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ