ΗΡΑΚΛΗΣ

Δωρεά φιλάθλου 125.000 ευρώ

Δωρεά φιλάθλου 125.000 ευρώ
INTIME SPORTS

Την στιγμή που η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση του αριστερού μπακ Θεόφιλου Κουρούπη φίλαθλος της ομάδας πρόσφερε το ποσό των 125.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση του αριστερού μπακ Θεόφιλου Κουρούπη ωστόσο η είδηση έχει να κάνει με την κίνηση φιλάθλου της ομάδας να προσφέρει το ποσό των 125.000 ευρώ.

Ένα ποσό που φαντάζει ως δώρο για όλο το αγωνιστικό τμήμα καθώς δεν πρόκειται για μορφή χορηγίας αλλά για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Ο εν λόγω πρόσφερε το συγκεκριμένο ποσό παρουσία του Θόδωρου Παπαδόπουλου, των αρχηγών της ομάδας και του Γκιγιέρμο Όγιος και αναφέρθηκε στην κίνησή του αυτή.

Ότι είχε να κάνει για να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που καταβάλλουν υπό αντίξοες συνθήκες και τους ζήτησε να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες για να οδηγήσουν την ομάδα στην Super League.

Επιθυμία του συγκεκριμένου είναι να μην γίνει γνωστό το όνομά του με αυτό που έχει διαρρεύσει να ήταν ότι δεν κατοικεί στην Θεσσαλονίκη και ότι δεν έχει εμπλακεί διοικητικά με τον σύλλογο.

Κι όσο για τον Κουρούπη αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας φορούσε μέχρι πρότινος την φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ στο παρελθόν πέρασε και από Ηρόδοτο, Φρέναρος 2000, Εορδαϊκό, Εθνικό Σοχού και ΠΑΣ Κόρινθο.

Ο Κουρούπης αφού υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του αμέσως μετά δήλωσε: " Είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του Ηρακλή. Νιώθω υπέροχα που έρχομαι σε μια τέτοια ομάδα, με τεράστιο λαό και ιστορία και θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ