ΗΡΑΚΛΗΣ

Δοκιμάζει Σέρτζιο Καμπάνα

Δοκιμάζει Σέρτζιο Καμπάνα
INTIME SPORTS

Ο 26χρονος μέσος Σέρχιο Καμπάνο είναι ο Ισπανός που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο μικροσκόπιο του τεχνικού του Ηρακλή Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο Ισπανός μέσος που συμμετέχει στις προπονήσεις του Ηρακλή είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος μέσος Σέρχιο Καμπάνο.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Σίνισα Γκόγκιτς θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του με κριτήριο σε σημαντικό βαθμό να αποτελεί το αυριανό φιλικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Καμπάνο αγωνιζόταν στην Θάντερ Μπέι Τσιλ από τον Καναδά ενώ πέρσι βρίσκονταν στην Μολδαβία. Στην Ισπανία έχει αγωνιστεί στις Μπανταχόθ, Σαβισεντένο και Μέριδα ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του 24χρονου αριστερού χαφ Κάρλος Αντουχάρ.

Η προετοιμασία του Ηρακλή συνεχίζεται σήμερα με διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με την πρωινή να έγινε απόντος των Βοσνιάδη και Τσερκέζου που ακολουθούνε ατομικό πρόγραμμα.

Στην πρωινή προπόνηση ωστόσο συμμετείχανε για μία ακόμη μέρα εκτός του υπό δοκιμή Ισπανού Αντουχάρ, ο Ιβοριανός Μπάμπα και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Ο 29χρονος Νιγηριανός επιθετικός επέστρεψε χθες στην Θεσσαλονίκη από το Βέλγιο μετά την εξαήμερη άδεια που έλαβε από την ΠΑΕ με το κοινοτικό διαβατήριο στα χέρια του, λύνοντας έτσι ένα μεγάλο θέμα που είχε να αντιμετωπίσει.

Πλέον ο Ονουάτσι θα μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Ηρακλή. Όσο για τον Αλεξάνταρ Σίμιτς βρίσκεται στην τελική ευθεία η λύση του συμβολαίου του ενώ δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσουνε και ακόμη ένας με δύο ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Τέλος στις τάξεις της ΠΑΕ Ηρακλής υπάρχει έντονος προβληματισμός όσον αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Καυτανζογλείου Σταδίου. Κι αυτό γιατί σε έναν μήνα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Football League και στην φυσική έδρα της ομάδας δεν έγινε όπως αναμενόταν η αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ