ΗΡΑΚΛΗΣ

Απών ο Μαχόπ με Αστέρα

Απών ο Μαχόπ με Αστέρα
INTIME SPORTS

Χωρίς τονΕνγκουάτ Μαχόπ θα υποδεχθεί την Κυριακή (13/12, 15:00) τον Αστέρα Τρίπολης στο "Καυταντζόγλειο" ο Ηρακλής, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μαχόπ αντιμετώπιζε πρόβλημα στους προσαγωγούς και έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης. Έτσι ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, μη ρισκάροντας τον κίνδυνο της υποτροπής του τραυματισμού.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ζερκά θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Καμερουνέζου φορ στο αρχικό σχήμα.

Εκτός θα είναι επίσης ο τραυματίας Γιώργος Κατσικάς, που θα υποβληθεί σε επέμβαση χιαστών την Τετάρτη (16/2), ο τιμωρημένος Ντάνι και οι ανέτοιμοι, Ηλιάδης και Σζοτ.

Οι 19 εκλεκτοί του Γιώργου Παράσχου θα είναι οι εξής:Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Κανακούδης, Παπαστεριανός, Καϊτά, Γκαρσία, Μάρα, Ρόμπλες, Βουτσιάς, Στάμου, Ζερκά, Γιάκομπ, Επαλέ, Σολτάνι.

Οι πιθανοί έντεκα που θα ξεκινήσουν είναι: Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Μάρα, Σολτάνι, Ζερκά και Γιάκομπ.

Το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης, και για τους δύο συλλόγους που καίγονται για τη συγκομιδή βαθμών.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ