ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανανεώνει ο Περόνε, σε επαφές με Μοντέιρο

Ανανεώνει ο Περόνε, σε επαφές με Μοντέιρο
Περόνε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται στον Ηρακλή η ανανέωση του συμβολαίου του Εμάνουελ Περόνε. Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Χόρχε Μοντέιρο. Σε αναζήτηση για οκτάρι ο Γηραιός.

Τα χρήματα που θα λάβει ο Ηρακλής από την πώληση του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα επιτρέψουν στον Σπύρο Παπαθανασάκη να ανασάνει οικονομικά και να τρέξει την ομάδα τη νέα σεζόν στη Super League. Έως την Πέμπτη (30/6) έχει το δικαίωμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να προχωρήσει σε δύο ανανεώσεις.

Η μία θα είναι δεδομένα του έμπειρου Αργεντίνου φορ Εμάνουελ Περόνε, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία. Ο δεύτερος παίκτης με τον οποίο γίνονται διαδοχικές επαφές είναι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Χόρχε Μοντέιρο. Δεν έχει βρεθεί ακόμα η "χρυσή" τομή, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ο Ηρακλής έχει δικαίωμα για μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 , μια και δεν έχει εξασφαλιστεί άδεια, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κίνηση θα γίνει για οκτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ