ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Απόστολος Βέλλιος, καθώς ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα η μεταγραφή του από τον Ηρακλή.

Όπως αναμενόταν κι όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ο 24χρονος Έλληνας διεθνής φορ, Απόστολος Βέλλιος, είναι παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το 2020, με την ιστορική αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την Τετάρτη τη μεταγραφή του από τον Ηρακλή, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον ποδοσφαιριστή.

"Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού, Απόστολου Βέλλιου, από τον Ηρακλή με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ανακοίνωση της ιστοσελίδας της αγγλικής ομάδας παραθέτει πλήρες βιογραφικό του 24χρονου άσου, τονίζοντας το πέρασμα του από το Νησί για λογαριασμό της Έβερτον.

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Ανακοίνωση και από τον Ηρακλή

Όπως ήταν λογικό και ο Ηρακλής με ανακοίνωση του αναφέρθηκε στη συμφωνία με τη Νότιγχαμ και ευχήθηκε τα καλύτερα στον Έλληνα διεθνή άσο ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα πέρυσι και αποτελεί πρότυπο.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει ότι συμφώνησε για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας ΑπόστολουBέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μια ιστορική ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Απόστολος Βέλλιος θα είναι σε θέση να αποδείξει τις ικανότητες του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο στο εξωτερικό, σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, ως ένα ταλέντο που ξεκίνησε και ανδρώθηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας εκφράζει την πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή και τις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και του αναγνωρίζει την τεράστια διαφορά που έκανε τόσο ατομικά, εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στον ρόλο του ως πρότυπο για τους νεότερους παίκτες μας και για τις ακαδημίες.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία στην καριέρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ