ΙΩΝΙΚΟΣ

Φιλικό με τον Περαμαϊκό ο Ιωνικός

Φιλικό με τον Περαμαϊκό ο Ιωνικός
INTIME SPORTS

Τον Περαμαϊκό, θα υποδεχθεί την Κυριακή (18/8, 18.30) στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης ο Ιωνικός στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Τον Περαμαϊκό, έναν εκ των πιθανών αντιπάλων του στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 18.30 στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης ο Ιωνικός στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο τεχνικός των Νικαιωτών Μάρκος Δήμος θα χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ, παρατάσοντας στο γήπεδο δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο, ώστε να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι η ομάδα του.

Αυτή την τακτική θα ακολουθήσει και στα δύο επόμενα προγραμματισμένα φιλικά με τον Αχαρναϊκό στη Νεάπολη στις 21/8 και με τον Παναυπλιακό στο Ναύπλιο στις 24/8.

Στο φιλικό της Κυριακής θα ισχύσουν τα διαρκείας ενώ για τους μη κατόχους διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ στις θύρες 1 και 2.

Η θύρα 3 προορίζεται για τα μέλη του συνδέσμου ενώ η 4 για τους παλαίμαχους, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, και τα μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Στη θύρα 5 επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας VIP. Οι φίλοι του Περαμαϊκού μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες 1 και 2 καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου των 5 ευρώ.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ