ΙΝΤΕΡ

Στηρίζει Στραματσόνι ο Ζανέτι

Στηρίζει Στραματσόνι ο Ζανέτι
Στραματσόνι Ζανέτι

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αντρέα Στραματσόνι έδωσε ο Χαβιέρ Ζανέτι, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της Ίντερ. Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε ο αρχηγός των "νερατζούρι".

Μπορεί αυτός να είναι ο πρώτος του μήνας σε υψηλό επίπεδο, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως έχει κερδίσει τους παίκτες του.

Οι εμφανίσεις των "νερατζούρι" δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά τα εγκώμια του Χαβιέρ Ζανέτι αναμφίβολα αποτελούν παράσημο.

Ο αρχηγός της Ίντερ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Inter Channel στον Στραματσόνι και τόνισε πως θα ήθελε να τον δει να παραμένει και μετά το τέλος της σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός με τις υφιστάμενες συνθήκες θα αποχωρήσει με το πέρας της σεζόν, αλλά ο Αργεντινός εκτιμά πως θα μπορούσε να του δοθεί μία ευκαιρία.

Αναλυτικά ο Ζανέτι δήλωσε: "Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις προπονήσεις. Ωστόσο, μόνο ο πρόεδρος θα αποφασίσει τι είναι το καλύτερο, επειδή η Ίντερ έχει πολύ υψηλούς στόχους".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Είναι καλός και από την πρώτη στιγμή που ήρθε ήταν ταπεινός και ειλικρινής. Οι ιδέες του είναι ξεκάθαρες, του αρέσει ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου και όλοι παίζουμε έτσι. Ελπίζω να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε και να συνεχίσει ο Αντρέα. Αυτοί οι μήνες είναι οι πρώτοι της καριέρας του. Είναι αλήθεια πως δεν έχει εμπειρία από πρώτες ομάδες, αλλά από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλο ταλέντο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ