ΙΝΤΕΡ

Sms και συμβουλές Μουρίνιο σε Στραματσόνι

Sms και συμβουλές Μουρίνιο σε Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι έχει δεχτεί αρκετά μηνύματα στο κινητό από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Τι συμβουλές του έχει δώσει ο "special one" αναφορικά με την Ίντερ.

Στις 26 Μαρτίου ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του καθώς άφησε την Πριμαβέρα της Ίντερ για να αναλάβει την πρώτη ομάδα, διαδεχόμενος τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο νεαρός τεχνικός πρόλαβε να καθήσει στον πάγκο για 9 ματς πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε τη σεζόν βγάζοντας την Ίντερ στην Ευρώπη μέσω του Europa League, με τον Μάσιμο Μοράτι να έχει μάλιστα αποφασίσει να τον διατηρήσει στο τιμόνι και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport πως "ούτε 100 χρόνια στην Πριμαβέρα φτάνουν για να είσαι έτοιμος στην πρώτη ομάδα της Ίντερ", ενώ αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα έχει έρθει αρκετές φορές σε επαφή με τον Ζοζέ Μουρίνιο .

"Ο Μουρίνιο μου έχει δώσει περισσότερες από μία συμβουλή. Όταν μου ήρθε το πρώτο μήνυμά του νόμιζα ότι ήταν κάποιο αστείο.

Όμως το το έκανε από την αγάπη του προς την Ίντερ", τόνισε αναφορικά με τον "special one" ο Στραματσόνι, για να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις:

"Άκουσα τις συμβουλές του Μουρίνιο και τον ευχαριστώ. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ προσωπικά, αλλά είναι ευχαρίστηση και μόνο να μιλάς με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Η ομορφότερη συμβουλή του; Αφού είδε το πρώτο μου παιχνίδι στην Ίντερ, η συμβουλή του ήταν να μην αλλάξω ούτε ένα κόμμα. Μου είπε επίσης να παραμείνω ο ίδιος εντός και εκτός γηπέδου".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ