ΙΝΤΕΡ

Ρανιέρι: "Παίξτε για τη φανέλα, όχι για μένα"

Ρανιέρι: "Παίξτε για τη φανέλα, όχι για μένα"

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι τόνισε πως η Ίντερ δεν είναι ούτε γηρασμένη ούτε άρρωστη, αλλά μία ομάδα που χρειάζεται μεγάλα κίνητρα για να αποδώσει όπως είναι τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαρσέιγ.

"Χαίρομαι που θα ξαναβρώ τον Ντιντιέ (σ.σ Ντεσάμπ), τον εκτιμώ πολύ. Άκουσα τις δηλώσεις που έκανε ότι η Ίντερ είναι φαβορί, πιστεύω ότι είναι σωστό να λέγεται αυτό από τη στιγμή που η Ίντερ είναι η ομάδα που πήρε το τρόπαιο δύο χρόνια πριν.

Τώρα όμως διανύουμε δύσκολες στιγμές ενώ η Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζουμε να τα πάμε καλά", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στην ερώτηση για το πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο απόλυσης αν χάσει από τη Μαρσέιγ , είπε:

Διαβάστε και για τον 9χρονο Φιλίπο, τον λιλιπούτειο οπαδό που συγκλόνισε την Ίντερ με το πλακάτ που ύψωσε κατά τη διάρκεια του Ίντερ-Μπολόνια.

"Δεν σκέφτομαι το μεθαύριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα πάει καλά η Ίντερ. Συγκεντρώνομαι στο γεγονός ότι θα πρέπει την Τετάρτη να πάμε καλά.

Δεν θα ζητήσω ποτέ από τους ποδοσφαιριστές μου να παίξουν για μένα, γιατί θα πρέπει να παίξουν για την ομάδα που εκπροσωπούν. Δεν αισθάνομαι ότι κινδυνεύω να χάσω τη θέση μου αν και έχω καλούς... "χορηγούς".

Όλη τη χρονιά ψάχνουμε το ματς που θα μας επιτρέψει να ανακάμψουμε, αλλά αυτή η ομάδα έχει ανάγκη από αδρεναλίνη και το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να της την δώσει".

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Φορλάν, με τον Ουρουγουανό φορ να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τους "νερατζούρι" σε αυτό το κρίσιμο ματς .

"Τώρα αισθάνομαι καλύτερα σε σύγκριση με το παρελθόν. Έχω παίξει εδώ στο παρελθόν και ξέρω ότι έχουμε απέναντί μας ένα δύσκολο γήπεδο και μία μεγάλη αντίπαλο.

Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα αλλά θέλω να επιστρέψω και να κρίνω παιχνίδια με τα γκολ μου, όπως έκανα στο παρελθόν. Αυτό που πρέπει είναι να βρω τη φόρμα μου".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ